Kas sulle on tähtis olla naiselik ja isikupärane?

Naiste välimuse iluideaalid on ajast-aega muutumises olnud. Isikupärast stiili ei loo mitte hetkel reklaamitavad moetrendid vaid oskus valida rõivad, mis sinu välimuse võluvamad omadused parimal viisil esile toob. Kaunilt istuvatele rõivastele saad vastavalt oma soovile valikuliselt lisada sinu stiiliga sobivaid moekaid aksessuaare või detaile, mis sulle meeldivad. Eelkõige on tähtis, et sa ennast oma rõivastes mugavalt, enesekindlalt ja hästi tunneksid. Riided peavad olema sama mugavad nagu su oma nahk.

Hea välimuse saavutamiseks tuleb pluusi tegumoe valimisel kindlasti arvestada oma kehakujuga. Õunakujulisele naisele ja H ehk silindrikujulisele naisele sobib sirge lõikega pluus. Liivakellakujulised, P kujulised, S-kujulised ja pirnikujulised naised on atraktiivsemad kergelt kehasse töödeldud pluusides. Pluus peab eelkõige mugav olema ning tegumood ja muster peavad pluusi kandjale endale meeldima ning tema kehakujuga sobima.

Väga tähtis on ka rõivaste materjali ja värvide valik. Moeajakirjade soovitustest tuleb valida enda jaoks see, mis sinu välimusega sobib. Kõige kaunim oled sa sellistes rõivastes, mis sobivad sinu näo nahatooniga, juuste ning silmade värviga ja figuuriga. Moetrendidest tuleb võtta kasutusele see, mis sinu välimuse parimad omadused kõige kaunimalt esile toob. Iga detail peab olema hoolikalt ja läbimõeldult valitud.

Kui mood ei ole sulle üldse tähtis ja eelistad võimalikult odavalt rõivastuda, siis pead leppima sellega, et odava masstoodangu rõivaste õmblused hargnevad. Odav, sünteetiline kangas talletab endasse kõik ümbritsevad lõhnad, ajab higistama ning võib tekitada sügelust. Pärast Teist maailmasõda võeti kasutusele kivisöest, õlist, tõrvast ja maagaasist valmistatud sünteetilised kangad.

Mõistlikum on valida kvaliteetsest naturaalsest materjalist kangastest rõivad. Daami elegantse igapäevarõivastuse juures on alati kasutatud enamasti naturaalsest materjalist kangaid.

Trikotaaž on veniv ja mugavalt pehme materjal. Puuvillane kangas on valmistatud looduslikest kiududest. Tänapäeval lisatakse puuvillasele kangale elastaani. See muudab kanga elastseks ja vormi hoidvaks. Elastaani sisaldusega pluusid ei kortsu eriti ja ei hakka lotendama. Puuvillasest trikotaažist kergelt kehasse töödeldud pluus kohandub sinu kehakujuga. 


Vali, millise mustriga pluusi sa soovid.

Leave a Comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Shopping Cart
Scroll to Top