Täissiid, puuvillane ja villane on nahasõbralikud kangad

Talv! Ükskõik kas Sa hoolid, mida homme selga panna või mitte, ilmad muutuvad vähehaaval külmemaks. Ükspäev oled Sa nagunii sunnitud oma kleidid, pluusid, seelikud, rätikud ja sallid üle vaatama.

Kuidas valida, millisest materjalist oma kleit, pluus või seelik teha? Kõige tähtsam kanga valiku juures on see, kus ja kui sageli Sa neid rõivaid kasutad.

Koduriided: pluusid, kleidid, särgid, dressipluusid, pikad ja lühikesed püksid on mõeldud mugavaks koduseks puhkerõivastuseks. Need riided on soovitatav valida kergesti hooldatavast ja õhku läbilaskvast naturaalsest puuvillasest materjalist.

Naturaalsest materjalist kangad sobivad ka allergikutele. Allergikutel on soovitatav kasutada nii igapäevase, kui ka piduliku rõivastuse jaoks naturaalsest materjalist kangaid ja pesta riideid looduslike pesuvahenditega.

Pidulikud, pluusid, kleidid ja seelikud on praktilisemad, kui need on valmistatud vähem kortsuvatest kangastest. Kõige tähtsam on see, et Sa tunneksid ennast oma rõivastuses mugavalt ja vabalt. Selle saavutamiseks on vajalik ka oma individuaalsele kehatüübile sobiva tegumoe, stiili ja värvi valik. Sellest räägime juba mõnel järgmisel korral.

Vaata, milliseid tooteid Artum OÜ valmistab naturaalsest materjalist.

Leave a Comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Shopping Cart
Scroll to Top