Miks on maalitud siidist sallidel ja rätikutel kümnekordne hinnavahe?

Mõned inimesed küsisid, miks maalitud siidist rätikutel ja maalitud sallidel on kümnekordne hinnavahe.

Hinnakujunduses on Artum OÜ arvesse võtnud töö teostamisele kulunud värvide ja materjalide kulu ning salli või rätiku maalimisele kulunud aja. Rätikute maalimisel kulub rohkem aega, värve ja materjali kui sallide maalimisel.

Siidimaal mõjub värskemalt ja emotsionaalsemalt kui tahvelmaal. Pildiga rätiku pintsliga käsitsi maalimine on tunduvalt töömahukam kui õlimaali tegemine. Kangas tuleb kõigepealt pesta ja triikida ning raamile pingutada. Värv valgub kanga pinnal laiali. Maalija peab olema osav, et värvi õiges suunas juhtida. Selleks on vaja osata erinevaid, aeganõudvaid maalimise tehnikaid.

Peale siidimaali lõpetamist peab värvi õigel temperatuuril kinnitama ning rätiku uuesti pesema, triikima ja pakendama. Vaatamata siidimaali valmistamise suurele ajakulule on Artum OÜ-s siidimaalidel ja õlimaalidel ühesugune hind.

Siidrätik kaladega
siidimaal

Lisaboonusena on Artum OÜ maalitud rätikutel kolm otstarvet: rätik võib olla pilt seinal, linik laual, aksessuaar rõivastuse juures. Sa saad rätiku asetada lauale või kinnitada toas meeleolu loomiseks seinale, kui sa parasjagu seda rätikut rõivastuse juures ei kasuta. Soovi korral võid lasta siidist rätiku raamimistöökojas ära raamida ja hoidagi seda seinal klaasiga raamis.

Siid võimaldab maalida väga palju erinevaid värvivariatsioone: erksaid, heledaid ja tumedaid, sügavaid ning küllastunud toone, kergeid, tundlikke ja õhulisi, pastelseid üleminekuid, toredaid kontraste. Igaüks saab valida endale just kõige sobivamat värvi toote.

Igal Artum OÜ tootel on eesti kunstniku unikaalne disain.

Nahk on meie kõige suurem organ. Nahk saab vabalt hingata, kui kannad siidist rõivaid. Siid on nagu su oma nahk. Sul on rohkem energiat, kui sinu organism on hapnikuga hästi varustatud.

Jaheda ilmaga siid soojendab sind ning kuuma ilmaga on siid mõnusalt jahutav. Kerges vihmasabinas sul ei hakkagi siidist rõivastes kohe külm. Siid imab niiskuse endasse, kuni sa varju alla silkad.

Siidimaal võib olla nagu tükike loodusest: taevas, meri, viljapõld, lilled või tellijale mõni südamelähedane paik. Pildil olev vesiroosidega rätik on maalitud õues tiigi ääres. Artum OÜ kunstnikule meeldib looduses maalida.

Siidist rõivaste hooldamisel jälgi hooldusjuhiseid ja triikimisel kasuta triikraua positsiooni silk.

Siit saad kirju siidist salli,
mis teeb hellalt kalli-kalli.

siidirätik seinal

Leave a Comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Shopping Cart
Scroll to Top